Ylivieskan lukion syksyn ylioppilasjuhla on  perjantaina 4.12.2020 klo 13 alkaen kulttuurikeskus Akustiikkassa (Koulukatu 2 B Ylivieskassa)

Itse juhla on salissa klo 13 ja sen jälkeen on kakkutarjoilu ruokasali Triolissa.

Lukio sopinut seuraavista järjestelyistä, jotta tilaisuus on turvallinen. Juhlaan voivat osallistua  ylioppilaiden läheiset, mutta tarkkaa osallistuja rajoitusta ei anneta.  Varsinkin kaukaa tulevien kohdalla kannattaa käyttää harkintaa. Juhlassa osallistujat istuvat määrätyissä paikoissa aina yhden ylioppilaan läheiset omassa ryhmässään. Tätä varten tarvitaan ennakkoilmoittautuminen. Ylioppilas tai kotiväki ilmoittaa vieraiden lukumäärän lukiolle. Samoin tarjoilu on järjestetty pöytäkunnittain kullekin ylioppilaan seurueelle. Maskisuositus. Eteistiloista siirrytään suoraan saliin, jonka ovet ovat avoinna. Myös poistumisessa  on vältettävä ruuhkaantumista. Juhlaan osallistuu arviolta noin 70-100  vierasta mukaan lukion lukion opettajat ja esiintyjät. Tilaisuudessa ei ole yhteislauluja. Kotien juhlaan annamme suosituksen vain yhteen juhlaan osallistumisesta.

Syksyn ylioppilaat 13.11.2020 mennessä (muutama voi näiden nuorten lisäksi vielä saada lukion opinnot selvitettyä marraskuun aikana):

Hautamäki Oskari, Heikkala Eetu, Hietala Weikka, Isokoski Petri, Niskanen Johannes, Seppälä Silja, Toivonen Miika

Onnne teille ja tervetuloa juhlaan tukijoukkojenne kanssa !

Jaa somessa: