TIIMITYÖSSÄ ON VOIMAA!

Tiimeissä opiskelija voi vaikuttaa ja kehittää

Ylivieskan lukion tiimit 2019–20

Abitiimit

Kolmannen vuoden opiskelijat muodostavat elokuussa abitiimit, jotka vastaavat itsenäisesti abivuoden toiminnasta.

Business-tiimi

Dekotiimi

Digi-inno-tiimi

Eko-tiimi

Hyvinvointitiimi

Kakkutiimi

Kansainvälisyystiimi

Kansainvälisyystiimin tehtävä on kansainvälisyyden lisääminen koulun arjessa. Tiimi järjestää esimerkiksi kielimatka- ja vaihto-oppilasohjelmien esittelyjä ja on mukana koulun teemapäivissä ja tapahtumissa.

Kioskitiimi

Musa/AVtiimi

MusaAv-tiimi tuo musiikkia lukion arkeen erilaisin keinoin ja huolehtii lukion av-laitteiden toiminnasta lukion yhteisissä tilaisuuksissa. Työelämän yhteistyökummina tiimillä on Roope Rantala Dex Viihteeltä.

Pelitiimi

Ruokatiimi

Sometiimi

Sometiimin tehtävä on päivittää lukion tapahtumia ja arkea koulun somekanaville (Facebookiin, Instagramiin ja Snapchatiin). Samalla tuodaan toimintaa tutuksi erilaisille viiteryhmille. Työelämäyhteistyökummi on sanomalehti Kalajokilaakso. Päivittämisen lisäksi tiimi järjestää mahdollisuuksien mukaan erilaisia kouluvuoteen liittyviä tempauksia, kuten joulukalenterin ja ystävänpäivätempauksen.

Tarjoilutiimi

Turvatiimi

Tutor-tiimi

Vapaaehtoistyötiimi

Oletko empaattinen? Haluatko auttaa muita? Tule mukaan vapaaehtoistyöntiimiin! Lukuvuoden aikana ideoimme ja järjestämme erilaisia tempauksia, joiden tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen, itse valitsemaamme kohteeseen. Lisäksi vastaamme vuosittain mm. Nälkäpäiväkeräyksen ja päivätyökeräyksen järjestämisestä. Kummiyrityksenämme toimii Tuokiotupa, jonka kautta on mahdollisuus tutustua vapaaehtoistyöhön erityisesti ikäihmisten parissa. Mahdollisuuksien mukaan tutustutaan myös muihin vapaaehtoistyön muotoihin.

Jaa somessa: